Iniciem els cursos d’esquí a Vall de Núria de cap de setmana!

Pirineu Actiu - Curs diumenge

Després dels cursos d’esquí de festes de Nadal Pirineu Actiu! tornem a oferir una proposta formativa de caps de setmana des de la nostra escola d’esquí a Vall de Núria! Coincidint amb el retorn al col·legi, els nens i nenes podran continuar la seva educació esportiva a Vall de Núria, envoltats de bon ambient i un entorn privilegiat. Els cursos comencen aquest cap de setmana, amb packs de 4 o 8 dissabtes o diumenges!!

Esquí a les escoles

Dimarts 13 de gener comencem una nova edició de l’ESO ESQUÍ! I a partir del dilluns 19 de gener, el segon Primària Esquí i la primera edició de l’ESPORT BLANC a les escoles. Pirineu Actiu! formem part del programa pilot Esport Blanc Escolar, en aquest cas al Ripollès, promogut des del Departament d’Ensenyament i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, els consells comarcals, el Consell General d’Aran, els consells esportius i les estacions d’esquí. Pirineu Actiu! com a Escola Oficial d’Esquí a Vall de Núria, treballant per a un futur millor!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>