Jornada solidària amb la causa de La Marató, des de la nostra escola d’esquí a Vall de Núria, tots bateguem!

Pirineu Actiu cartell Marato 2014

Pirineu Actiu! promou com cada any una jornada solidària amb la causa de La Marató de TV3, que enguany se centra en les malalties del cor. Dissabte 13 de desembre des de la nostra escola d’esquí a Vall de Núria tots estarem actius i solidaris amb les malalties del cor per fer la nostra aportació.

 

Hypatia Pétriz a Vall de Núria

HYPATIA PÉTRIZ ENS PRESENTA ‘PAPALLONES FOSQUES’ 

Des de les 11.00h i fins les 14.00, el marc incomparable de Vall de Núria serà escenari d’una matinal musical i solidària a càrrec de la jove escriptora i músic Hypatia Pétriz que acaba de publicar recentement el seu primer EP Papallones Fosques (produït per Francesc Miralles amb cançons pròpies, altres inèdites i versions traduïdes del propi Francesc).

Jove i autora prolífica

Hypatia col·laborarà desinteressadament amb la causa oferint un tast del seu repertori musical: “Crec que és una iniciativa molt interessant perquè les malalties afecten a tota la societat. Estem en un moment on es retallen diners per l’investigació mèdica, i aquesta s’ha de mantenir. La Marató ajuda a fer-ho i des de Pirineu Actiu! posen el seu gra de sorra. I jo intentaré posar-ne el meu“, valora aquesta barcelonina que amb 16 anys ja ha publicat dos llibres amb l’editorial Galera on la música ‘acompanya’ les vivències d’una jove, sensible i inquieta adolescent (Diari d’H, amb 13 anys, amb uns 10.000 exemplars venuts, i l’acabada de sortir del forn, La Bomba H, seqüela de l’anterior, on la H viu intensament, també amb molta música, el que podria ser una fi del món apocalíptica). Precisament el dia 13 de desembre les seves novel·les i el disc es podran adquirir en benefici de la causa de La Marató d’aquest any*.

 

AMB EL COR ACTIU!

Des dels inicis de Pirineu Actiu! sempre hem apostat per col·laborar amb les causes socials. En aquesta ocasió l’aportació de Pirineu Actiu! serà conjunta amb Hypatia i l’editorial Galera, i hi haurà un pot a la nostra escola d’esquí a Vall de Núria, així com una aportació de part de la facturació de les classes a l’estació.

Aquesta activitat l’organitza Pirineu Actiu! amb la col·laboració de Vall de Núria, Hypatia Petriz i l’editorial Galera,

L’any passat Pirineu Actiu! va participar també amb La Marató conjuntament amb Oxineu recaptant entorn els 300 euros en benefici de la causa.

Us hi esperem a tots amb el Cor Actiu! Recordeu; dissabte 13 de desembre tots amb el cor actiu, actius amb La Marató!

 

*En cas de mal temps es canviarà la ubicació de l’actuació, no es suspendrà. 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>