La nostra escola d’esquí es vesteix de Carnaval a Vall de Núria

Pirineu Actiu - escola esqui vall de nuriaEl pròxim dissabte dia 28 de febrer Vall de Núria celebra el carnestoltes amb descomptes per disfressats, concurs disfresses i ball per la nit amb els Patates Folles Rock Band. Serà un show de llums perquè entre tots il·luminarem el Bosc de la Verge amb una baixada de torxes múltiple per les pistes de del Bosc: Mulleres, Pala, Soleia, Coma i Creus. No us ho perdeu! Per anar fent boca us tornem a compartir el vídeo del nostre Karnaval particular, tota la nostra Escola d’Esquí a Vall de Núria.…vestits de BLAU! No l’heu vist encara?! A què espereu! (Veure vídeo)

 

I si voleu veure com es va coure el nostre vídeo de Karnaval protagonitzat i gravat per la nostra Escola d’Esquí Oficial a Vall de Núria? Us presentem el making of…sense desperdici! Cliqueu aqui i si us agrada…compartiu-lo!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>